Μπορεί ως James Bond να είναι μεγάλος καρδιο-κατακτητής, αλλά στην πραγματική του ζωή, ο Daniel Graig έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του Rachel Weisz! Το απέδειξε περίτρανα με τον γάμο τους που έγινε στην Νέα Υόρκη κάτω από άκρα μυστικότητα!

Τέσσερα άτομα παραβρέθηκαν στην γαμήλια τελετή του ζευγαριού που ένωσε τις ζωές του μόλις μετά από δέκα μήνες σχέσης. Ποια ήταν τα συγκεκριμένα άτομα; Τα παιδιά που έχουν αποκτήσει και οι δύο από τις προηγούμενες σχέσ��ις τους και δύο φίλοι τους. Συγκεκριμένα, το 5χρονο αγοράκι που η Weisz απέκτησε από την σχέση της με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky (με τον οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ), αλλά και η κόρη που απέκτησε ο διάσημος ηθοποιός πριν από 19 χρόνια, από τον γάμο του με την συνάδελφό του Satsuki Mitchell.

43 ετών εκείνος, δύο χρόνια μικρότερη εκείνη, γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στα γυρίσματα της ταινίες Dream House.

«Έδειχναν ότι είναι πολύ καλά μαζί. Ηταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο και έβγαζαν συνεχώς και φωτογραφίες», δήλωσε ένας από τους… καλεσμένους. Από τότε είναι αχώριστοι και δηλώνουν πολύ μα πολύ ερωτευμένοι. Αντε να ζήσουν… ΚΑΙ αυτοί…