Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.

Δύο χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο το βράδυ της Παρασκευής (24/06) στο κτήμα Νάσιουτζικ, αγκαλιά με το αγοράκι που απέκτησε πριν από 1.5 χρόνο.

Η Ολυμπία «έλαμπε» μέσα στο υπέροχο νυφικό της δια χειρός Elie Saab, το οποίο ήταν εξ' ολοκλήρου κεντημένο με δαντέλα και σε στενή γραμμή, ενώ ο μπασκετμπολίστας επέλεξε κοστούμι Tom Ford και παπούτσια Louis Vuitton. H νύφη έστησε τον γαμπρό μόλις δέκα λεπτά, αφού ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις οκτώ το βράδυ και στις οκτώ και δέκα η νύφη είχε φθάσει στην εκκλησία.

Ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και της μόδας βρίσκονταν ανάμεσα στους 250 καλεσμένους που βρέθηκαν κοντά στην ομορφότερη στιγμή του ζευγαριού. «Της εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη και να κάνει πολλά παιδιά. Ηταν λίγο αγχωμένη, όπως όλες οι νύφες, ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ όπως είπε ο στιλίστας Χάρης Σιανίδης, τόσο τα προσκλητήρια, όσο τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός make-a-wish Ελλάδος.

Η μεγάλη έκπληξη από τον Βασίλη Σπανούλη ήλθε αργά το βράδυ, όταν εκείνος φρόντισε η δεξίωση να μετατραπεί σε ένα απέραντο καραόκε πάρτι.

Να ζήσουν λοιπόν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!