Μια βιογραφία της Madonnaαλλιώτικη από τις άλλες θα κρατάμε τον Αύγουστο στα χέρια μας, καθώς η 52χρονη σταρ θα γίνει κόμικ!

Το «Female Force: Madonna» θα κυκλοφορήσει από την Bluewater Productions και στις 32 σελίδες του θα υπάρχουν οι απαρχές της καριέρας της και άλλοι σημαντικοί σταθμοί στη ζωή της που την έκαναν «βασίλισσα της ποπ» παγκοσμίως! Το κόμικ θα είναι διαθέσιμο και στα βιβλιοπωλεία και σε online καταστήματα, με την τιμή του να εκτιμάται περίπου στα 3 ευρώ!

«Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα λιγότερο γνωστά γεγονότα της ζωής της και όλες τις επιρροές που δημιούργησαν το φαινόμενο Madonna», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Bluewater, Jason Schultz.

Από την πλευρά του, ο συγγραφέας του κόμικ, C.W. Cooke, τόνισε: «οι περισσότερες ποπ σταρ χρωστάνε τα πάντα σε αυτή τη γυναίκα. Είναι απίστευτο πόσα πράγματα έχει κάνει στη ζωή της κι έχω το προαίσθημα πως είναι μόνο η αρχή».

Σημειώνουμε πως η ίδια εταιρεία έχει κυκλφορήσει κόμικ και με άλλα «μεγάλα» γυναικεία ονόματα, όπως οι Hillary Clinton, Oprah Winfrey, J.K. Rowling, Ellen DeGeneres και Sarah Palin.