Τις ελληνικές ομορφιές προτίμησαν οι wannabeμοντέλες των ΗΠΑ, καθώς η Tyra Banks και σύσσωμο το «Next Top Model» βρίσκονται στην Ελούντα! Στο μεταξύ, ο Roman Abramovich και η φαμίλια του Michael Douglas και της Catherine Zeta Jones αρμενίζουν στον Πόρο.

HTyra Banks και οι υπόλοιπες καλλονές διαμένουν σε χλιδάτο ξενοδοχείο της Ελούντας. Παράλληλα με τα του σόου, δεν παραλείπουν να διασκεδάσουν και να γευτούν τοπικές λιχουδιές, ενώ στις φωτογραφήσεις και τα βίντεό τους θα προβάλλονται οι ομορφιές της Κρήτης.

Ωστόσο, σάλο στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να μην επιτρέψει φωτογράφηση των δίμετρων μοντέλων στο φρούριο της Σπιναλόγκα. Σύμφωνα με το ΚΑΣ, το αίτημα υπεβλήθη εκπρόθεσμα...

Την ίδια ώρα, ο Roman Abramovich πήρε ένα από τα χλιδάτα σκάφη του, το «Saint Nicholas» και βρέθηκε στον Πόρο. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ρώσος μεγιστάνας «έδεσε» στον όρμο ρωσικός ναύσταθμος, ενώ δέχθηκε ένα καλάθι με αμυγδαλωτά και λικέρ ως καλωσόρισμα από τις αρχές.

Στο ίδιο νησί συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones. Μάλιστα, σήμερα το πρωί ο Αμερικανός ηθοποιός και η σύζυγός του περπάτησαν στην παραλία και έκαναν διάφορες αγορές σε μαγαζιά του νησιού. Στη συνέχεια το σκάφος τους αγκυροβόλησε ανοικτά της παραλίας Ασκέλι όπου και απόλαυσαν το μπάνιο τους και θαλάσσια σπορ.