Με δάκρια στα μάτια παρουσίασε το βραχιολάκι που έφτιαξε για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία η Lady Gaga! Όλη χαρά και η λάμψη της συνέντευξης πήγαν στράφι, με την 25χρονη σταρ να κλαίει αλλά το μακιγιάζ της... στη θέση του!

Φορώντας μαύρα ρούχα και μαύρα γάντια -αλλά με το μαλλί πάντα πράσινο- η Gaga εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την Ιαπωνία και τις ομορφιές της, ενθαρρύνοντας τους τουρίστες να την επισκεφθούν.

Κι ενώ όλα κυλούσαν μια χαρά, η κουβέντα πήγε στα θύματα της πρόσφατης φυσικής καταστροφής και η σταρ «λύγισε»! Όσο η ίδια έλεγε ότι θα χρησιμοποιήσει την θέση της στο διεθνές μουσικό στερέωμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους της χώρας, τόσο έτρεχε το δάκρυ...

Μάλιστα, η συγκίνηση έφτασε στο ζενίθ όταν πήρε στα χέρια της ένα γράμμα ευγνωμοσύνης από την ιαπωνική κυβέρνηση! Εκεί να δεις κορόμηλο το δάκρυ...

Κατά τα άλλα, η εκκεντρική σταρ ανακοίνωσε πως όλη την εβδομάδα θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές του Τόκιο για να μπορέσουν να την δουν από κοντά οι θαυμαστές της, ενώ στις 25 του μήνα θα γίνει στην πόλη το φιλανθρωπικό της σόου.

Κι αν κάποιος δεν θέλει το βραχιολάκι που σχεδίασε η ίδια, σε δημοπρασία θα βγει το φλιτζάνι από το οποίο ήπιε νερό κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αναγράφει με ιαπωνικούς χαρακτήρες «προσευχή για την Ιαπωνία».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με το κλάμα της Lady Gaga