Πλήρως εξοικειωμένη με τις υποχρεώσεις της ως σύζυγος και ως νοικοκυρά είναι πλέον η Καλομοίρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι ότι της έχει γίνει πρόταση για ένα σόου τραγουδιού τύπου x-factor, αλλά για παιδιά. Τι απαντά η ίδια σε αυτό;

«Δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση αλλά το άκουσα κι εγώ και μου άρεσε πολύ ως ιδέα. Θα μου άρεσε πολύ να είμαι και σε ένα πρωινό πρόγραμμα, γιατί τώρα που είμαι 26 και παντρεύτηκα, νιώθω ότι μπορώ να καταλάβω καλύτερα την νοικοκυρά και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Τώρα πια κατάλαβα αυτό που μου λέγανε ότι οι άντρες είναι σαν τα μωρά. Πρέπει να δει πώς κάνει ο Γιώργος όταν αρρωσταίνει. Είναι χειρότερος κι από μωρό!»

Η Καλομοίρα μίλησε για την οικονομική κρίση στην χώρα μας και την έννοια που έχουν τα χρήματα για εκείνη. «Επειδή δουλεύω από 13 χρονών, ξέρω πολύ καλά ότι τα χρήματα βγαίνουν με ιδρώτα και αίμα και είναι πολύ στενάχωρο ακόμη κι αυτά τα λίγα που βγάζεις να στα κόβουν. Και όταν λέω δούλευα, δεν εννοώ ότι δούλευα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Όταν ήμουν 13, ξυπνούσα κάθε πρωί στις επτά, πήγαινα στο σχολείο, το μεσημέρι που σχόλαγα έτρωγα και πήγαινα κατευθείαν στο εστιατόριο των γονιών μου μαζί με την αδελφή μου και δουλεύαμε μέχρι τις δέκα το βράδυ ασταμάτητα. Μέχρι να κλείσουμε, να καθαρίσουμε πήγαινε η ώρα 11, μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι πήγαινε η ώρα 12, οπότε έκανα ένα μπάνιο και κοιμόμουν για να ξυπνήσω την επόμενη μέρα πάλι στις επτά. Ακόμη και τα μαθήματά μου τα έκανα στην κουζίνα όταν δεν είχαμε πολλή δουλειά. Εχω μάθει λοιπόν να εκτιμάω τα χρήματα και από τα 17 μου συντηρώ μόνη μου τον εαυτό μου. Δεν θα έλεγα ότι είμαι τσιγκούνα, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε να ξοδεύω τα λεφτά μου σε ακριβά ρούχα. Ποτέ στην ζωή μου δεν με ενδιέφερε να αγοράζω φίρμες».

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι γράφτηκε και στο πανεπιστήμιο, κάτι που φυσικά η ίδια επιβεβαίωσε. «Όταν είδα ότι η Natalie Portman τα κατάφερε, λέω γιατί όχι κι εγώ; Η πρώτη μου δασκάλα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν πολύ αυστηρή. Επρεπε να δεις πώς μου μιλούσε. Ε μετά κι εγώ την έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια αλλά τελικά μου έβαλε καλό βαθμό. Όταν ήλθαν οι εξετάσεις είπα στον εαυτό μου, ´´τί το θελα´´. Διάβαζα όλη νύχτα για να τα καταφέρω γιατί δεν μπορώ να κάνω και σκονάκια!»

Στην συνέντευξή της, τέλος, στο Down Town, η τραγουδίστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί. «Το συζητάμε συνέχεια και πιστεύω ότι του χρόνου θα γίνω μανούλα. Βέβαια, ενώ το θέλω πάρα πολύ αγχώνομαι ταυτόχρονα μην μου πνιγεί την ώρα που το ταϊζω, μην μου το κλέψει κανένας, μην μου πέσει κάτω όταν το κάνω μπάνιο, μην μπλέξει με κακές παρέες. Ολο το κακό βάζω με το νού μου, αλλά πιστεύω πως όταν θα γίνω μητέρα θα ηρεμή��ω».