Αφού δεν κατάφερε η Elisabetta Canalis να αλλάξει γνώμη στον Clooney δεν θα το κάνει καμία, υποστηρίζουν τα ξένα (κυρίως ιταλικά) μέσα ενημέρωσης, που αποδίδουν τον χωρισμό του ζευγαριού, στο ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν παντρεύεται, δεν παντρεύεται και δεν νοικοκυρεύεται, που λέει και το άσμα!

H είδηση του χωρισμού, η οποία επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους με κοινό δελτίο Τύπου (σας θυμίζει κάτι;), αναφέρει: «Δεν είμαστε πια μαζί. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ προσωπικό και ελπίζουμε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή μας».

Με το που έγινε γνωστό οι φήμες φούντωσαν και σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο η Elisabetta – σταχτοπούτα, είναι στα πατώματα, αφού ο George δε�� την… στεφανώθηκε.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη της η 32χρονη καλλονή είχε δηλώσει ότι είναι σταθερή οπαδός του γάμου.

«Στο μέλλον θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά προς το παρόν είμαι καλά», είπε συμπληρώνοντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις «εργένικες» απόψεις του Clooney ότι δεν θα ήταν «με κάποιον που μόλις ανοίγει το στόμα του λέει: Δεν θέλω παιδιά, δεν θέλω γάμο… Ο φίλος μου δεν είναι έτσι, έχει να δώσει χρόνια συνέντευξη. Όλα αυτά είναι υπερβολές».

Μία που τα είπε αυτά η Elisabetta, μία που έμεινε χωρίς… φίλος!

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί τελευταία φορά μόλις πριν μια εβδομάδα, σε βραδινή έξοδο στο «Il Gatto Nero», ένα εστιατόριο κοντά στο σπίτι του George στη λίμνη Como.