Πρώτη ανάρτηση: 21/06/2011, 23:00

Πάρτι με την μαμά και την Υβόννη στο ίδιο τραπέζι, αλλά και βαρκάδα με την καλή του στο Ιόνιο έκανε ο Αντώνης Ρέμος, την ώρα που η πρώην Ζέτα Μακρυπούλια ζει τον έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην μακρινή Αυστραλία.

Το μοντέλο έκανε πάρτι - έκπληξη στον τραγουδιστή για τα 41α γενέθλιά του και, μάλιστα, κάλεσε και την μαμά του, κυρία Ελένη!

«Απόψε είναι πολύ όμορφη βραδιά για εμένα. Να ευχαριστήσω τη μάνα μου που ήρθε να μου κάνει έκπληξη», είπε από μικροφώνου ο Αντώνης.

Όλο αγκαλιές και γέλια ήταν σύντροφος και εν δυνάμει πεθερά, την ώρα που ακούγεται πως ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην καλή του την ώρα που έκαναν βαρκάδα στην Κεφαλονιά!

Πριν από περίπου 20 μέρες, Αντώνης και Υβόννη έφτασαν στο νησί του Ιονίου αεροπορικώς, όπου τους περίμενε με σκάφος ένα φιλικό τους πρόσωπο. Εν πλω την έβγαλε το ζεύγος, που επισκέφθηκε επίσης Κέρκυρα και Παξούς.

Την ίδια ώρα, όπως έχει γράψει ήδη το star.gr, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκονται στην Αυστραλία, όπου έδωσε συναυλία ο τραγουδιστής.

Τίγκα στο γαρύφαλλο τον έκαναν οι ομογενείς τον Μιχάλη, που θα κάνει βουτιές με την καλή του στην παραλία Μπόντι Μπιτς μέχρι και τις 25 του μήνα, οπότε και επιστρέφουν στην Αθήνα!