Στην βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) όπου υπηρετεί γιόρτασε τα 29 του χρόνια ο πρίγκιπας William, που δεν είχε την καλή του, Kate - Catherine, στο πλευρό του την ημέρα των γενεθλίων του! Πάντως, το βράδυ κάτι «ψήνεται» στο σπίτι του ζευγαριού...

«Είναι μια ημέρα δουλειάς για τον πρίγκιπα William», ανακοίνωσε εκπρόσωπός του, προσθέτοντας πως (επίσημοι) γενέθλιοι εορτασμοί δεν θα γίνει ούτε σήμερα, ούτε κάποια άλλη μέρα. Εξάλλου, William και Catherine είναι απασχολημένοι με την πρώτη επίσημη περιοδεία τους, σε Καναδά και ΗΠΑ, που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα.

Τα πηγαδάκια, πάντως, λένε πως η Catherine θα κάνει απόψε ό,τι και κάθε άλλη σύντροφος: πάρτι - έκπληξη στο σπίτι, με καλεσμένους φιλικά τους πρόσωπα!

Η δουλειά φαίνεται πως προέχει για τον δεύτερο στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου: εξαιτίας της ανέβαλε για λίγες ημέρες το ταξίδι του μέλιτος, ενώ επέστρεψε κατευθείαν στη βάση του νησιού Άνγκλσι μετά την συζυγική «απόδραση» στις Σεϋχέλλες.

Σημειώνουμε πως ο πρίγκιπας William είναι πιλότος σε ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης και από τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και άρχισε να υπηρετεί, έχει πραγματοποιήσει 12 επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τα πριγκιπικά φιλιά στο μπαλκόνι του Buckingham!