Νομίζετε ότι η Elisabetta Canalis έχει το τέλειο κορμί τρώγοντας μόνο σαλάτες και ψητά; Λάθος και μάλιστα τεράστιο. Η αγαπημένη του George Clooney – νυν, ή πρώην, κανείς δεν είναι ακόμη σε θέση να διευκρινίσει – εθεάθη σε παραλία του Mexico να λιάζεται, να ιδρώνει, να κολυμπάει, να βρέχεται να στεγνώνει και μετά να βγάζει ένα πακέτο τηγανιτές πατάτες!

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την ιταλίδα καλλονή να απολαμβάνει το μ��άνιο της στο Cancun, εντελώς μόνη, αλλά σε εξαιρετική διάθεση. Οι φήμες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, αλλά ποιος νοιάζεται γι’αυτό μπροστά στην θέα του καυτού καφέ μπικίνι της παρουσιάστριας, από το οποίο ΤΙΠΟΤΑ δεν έμενε κρυφό…

Το μοντέλο, όμως, είχε προβλέψει και για το σνακ της, καθώς ως γνωστόν, με το μπάνιο, ανοίγει και η όρεξη. Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι η Elisabetta θα βγάλει μέσα από την τσάντα της κάτι άκρως υγιεινό, εκείνη κατέπληξε τους πάντες, βγάζοντας από την σακούλα ένα μικροσκοπικό καλαθάκι μέσα στο οποίο υπήρχε ένα πακέτο με τηγανητές πατάτες!

Φοβερή φωτογραφία. Elisabetta πάνω σε ξαπλώστρα να τρώει τηγανιτές πατάτες, νεσεσεράκι για τα απαραίτητα της θάλασσας ΚΑΙ Louis Vuitton τσάντα δίπλα στο κύμα. Απλά θεϊκό… Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι lifestyle.

Καταλαβαίνετε βέβαια ότι μετά από αυτό το περιστατικό, όλες οι γυναίκες έχουν ελπίδα… Όχι να γίνουν σαν την Elisabetta, αυτό είναι παντελώς αδύνατον για τις περισσότερες, αλλά έστω να μην είναι και μίλια μακριά από εκείνη…