Το ακούσαμε κι αυτό… η 25χρονη Crystal Harris, αποκάλυψε ποιος είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε τον 85χρονο Hugh Hefner!

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα 60 ολόκληρα χρόνια ηλικιακής διαφοράς ήταν η αιτία, ήρθε το «κουνελάκι» και εξομολογήθηκε ότι ένιωθε… παραμελημένη από τον Βασιλιά του Playboy! «Δεν ήμουν η μόνη γυναίκα στη ζωή του Hefner.Δεν ένιωθα άνετα μέσα μου να τον παντρευτώ, γιατί ένας γάμος είναι ανάμεσα σε δυο μόνο ανθρώπους».
Ο Hefner άλλωστε είναι διάσημος ανά τον κόσμο για την αγάπη του στις γυναίκες και στα.. «κουνελάκια» του. Η 25χρονη Crystal μπορεί να το γνώριζε αλλά φαίνεται πως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να γίνει… «λαγός»!

Ωστόσο φρόντισε να ανακ��ινώσει σε όλους ότι νιώθει πολύ λυπημένη που ακύρωσε το γάμο μόλις τρεις μέρες πριν την τελετή ενώ αποκαλύπτει στη συνέντευξη της ότι έζησε μεγάλο στρες επειδή μετά την ακύρωση του γάμου την πλεύρισαν οι δικηγόροι του Hefner.

Και πώς να μην την πλευρίσουν; αφού απ΄όλη αυτή την ιστορία ο «Bασιλιάς του Playboy» έχασε 250.000 δολάρια μιας και όλα ήταν έτοιμα και πληρωμένα για το γάμο, 14 μέρες πριν!