Αρκετό χρόνο στην εκπομπή της αφιέρωσε η Ελένη Μενεγάκη στο ζεύγος Σκορδολιάγκα που ήταν εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό. Η παρουσιάστρια στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Λιάγκας πως αν ήξερε τι εστί πρωινό μάλλον δεν θα το είχε κάνει.

«Γιατί το είπε αυτό;» απόρησε η παρουσιάστρια ενώ το πάνελ έσπευσε να της λύσει την απορία «γιατί είπε πως είναι κουραστικό. Οι καλεσμένοι, η σκαλέττα με τα θέματα και όλα αυτά» τη διαφώτισαν.

Η συζήτηση όμως δεν έμειν�� μόνο στο τι είπε ο Λιάγκας για το πρωινό. Επεκτάθηκε και στα ενσταντανέ από τη φωτογράφιση του ζευγαριού. Τότε όμως ένας συνεργάτης της Ελένης εξέφρασε την απορία ότι σαν πολύ σχολιάζουν τους πρωταγωνιστές του αντίπαλου πρωινού προγράμματος.

Ποιος είδε μετά την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε: «Είναι κεντρικό θέμα στο περιοδικό και υπάρχει και ρεπορτάζ γιατί να κάνω πως δεν το βλέπω; Υπάρχει λόγος; Να ήταν κάποιο ζευγάρι στα ξεκινήματα του που να μην είχε παραδεχτεί ακόμα τη σχέση του, ναι να κάνω πως δε το βλέπω. Τώρα όμως όχι», είπε η βασίλισσα θέλοντας να δείξει πως μία διακριτικότητα στην προσωπική ζωή των επωνύμων την έχει.