Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης της, τον κρατερό Κατσούλη, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη περίοδος που έχω περάσει. Με το που έμεινα έγκυος, προσβλήθηκα από τον ιό Η1Ν1. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι το μόνο που θέλει από εμένα είναι να μην αρρωστήσω. Ημέρα Τρίτη μου το είπε, Πέμπτη αρρώστησα. Δεν μπορούσα να πάρω φάρμακα. Εάν κάτι λοιπόν δεν πήγαινε καλά, θα έπρεπε να διακοπεί η εγκυμοσύνη μου», απάντησε εμφανώς συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι μετά το πρώτο τρίμηνο της γνωριμίας της με τον Κρατερό Κατσούλη και οι δύο διαπίστωσαν ότι ήθελαν κάνουν οικογένεια, συνεπώς το παιδί ήταν κάτι που ήλθε φυσιολογικά. Πώς όμως του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος; «Τον πήρα τηλέφωνο για να του το πώ. Ήμουν όμως πολύ συγκρατημένη και το ίδιο ήταν και εκείνος. Μέχρι να περάσει ο πολύς καιρός, περίπου όλο το πρώτο τετράμηνο και οι δύο ήμασταν πολύ συγκρατημένοι. Είχα παλιότερα μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε. Όταν λοιπόν έχεις περάσεις από αυτό το στάδιο, δεν λες πολλές κουβέντες. Ελπίζεις όμως. Αυτ�� που κατάλαβα είναι ότι ποτέ κανείς δεν πρέπει να χάνει το κουράγιο του και ότι όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμη και αυτή την στιγμή που μιλάω βέβαια δεν αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο ούτε να ονειρευτεί τρελά ούτε τίποτα. Είμαι ακόμη εγκρατής».

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής Life Style θέλησε να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα την ρώτησε εάν έχει βρει… γαμπρό για το κοριτσάκι της. «Ναι! Τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου. Είναι πολύ… μαγκάκι και παίζει μουσική και μου αρέσει πολύ. Με σκέφτεστε συμπεθέρα με την Σίσσυ Χρηστίδου;»

Η Κατερίνα Καραβάτου τέλος απάντησε στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother 2. «Το Big Brother έχει την καλύτερη παρουσιάστρια. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα».