Είπαμε να είσαι ειλικρινής, αλλά ο Zach Galifianakis μάλλον το παράκανε: όχι μόνο έριξε χυλόπιτα στην Kesha κι ας του ζήτησε εκείνη να βγουν, αλλά και της είπε ότι η μουσική της είναι χάλια και την ακούνε μόνο τα 6χρονα!

Μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού «Rolling Stone» (κυκλοφορεί στις 17 του μήνα), ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ταινία «Hangover», δεν έκρυψε τι ακριβώς συνέβη με την νεαρή ποπ σταρ. Όπως είπε, η Kesha του είχε στείλει e-mail να βγουν, όμως, ούτε καν της απάντησε!

Η μοίρα τα ‘φερε έτσι, όμως και ο Zach συνάντησε τυχαία την νεαρά. Τι έγινε τότε; Ο ίδιος εξιστορεί: «καθόταν μόνη της και πήγα και της είπα: "άκου, πήρα το e-mail σου. Η μουσική σου είναι πολύ κακή! Δεν ξέρω ποιος την ακούει αλλά φαντάζομαι κάποια 6χρονα! Και είναι πολύ κακό μήνυμα"».

Άφωνη πρέπει να έμεινε η Kesha και τα νεύρα της θα έκαναν αυτό που λέει το σουξέ της, δηλαδή tik - tok...

Πάντως, η ειλικρίνεια του ηθοποιού σπάει κόκαλα. Προ μηνών είχε πει τα χειρότερα για την ηθοποιό January Jones, η οποία μάλιστα τον είχε χαρακτηρίσει ως τον πιο αστείο άνθρωπο που είχε γνωρίσει ποτέ. Ασυ��κίνητος έμεινε εκείνος πάντως: την αποκάλεσε αγενή και προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια όλοι θα την έχουν ξεχάσει!

Δείτε το τρέιλερ του «Hangover II» με πρωταγωνιστή τον Zach Galifianakis