Εξαιρετικά καταβεβλημένη και στηριζόμενη σε Πι εμφανίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα, μετά από το ατύχημα που είχε στην Θεσσαλονίκη.

Η ηθοποιός παραπάτησε στην σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος όπου πραγματοποιούσε τις τελευταίες παραστάσεις της Σαιξπηρικής κωμωδίας «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι», με αποτέλεσμα να πέσει και να πάθει τριπλό κάταγμα μηριαίου οστού. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο σοβαρό, που μία ημέρα μετά, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την τοποθέτηση λάμας στον δεξιό μηρό.

«Οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι. Η Δήμητρα ταλαιπωρήθηκε πολύ και θα παραμείνει για αρκετές ημέρες ακόμη στο κρεβάτι, ενώ θα χρειαστεί αρκετές φυσιοθεραπείες» δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας της, ο αγαπημένος της Φώτης Βαλλάτος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της και δεν την άφησε λεπτό από δίπλα του. «Έδειχνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ο 34χρονος δημοσιογράφος την συνόδευσε και κατά την έξοδό της από την Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, ενώ λίγες ώρες μετά, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα. (Φωτογραφίες ΟΚ, HELLO)