Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Ελένη Μενεγάκη να είναι πολλές, φροντίζει όμως να ξεκλέβει χρόνο ώστε να φροντίζει η ίδια την οικογένειά της. Φοράει λοιπόν τη σαγιονάρα της και ένα ελαφρύ φόρεμα και επισκέπτεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τη λαϊκή αγορά για ν�� προμηθευτεί βιολογικά προϊόντα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε για ακόμα μία φορά τη λαμπερή παρουσιάστρια τη στιγμή που μύριζε ένα κεσεδάκι με φράουλες. Η παρουσιάστρια είναι πολύ προσεκτική σ αυτά που αγοράζει. Και οι καλλιεργητές την προσέχουν ιδιαίτερα αφού είναι μία από τις καλύτερες πελάτισσές τους.

Συχνή πελάτισσα της λαϊκής είναι και η Ελένη Πετρουλάκη η οποία θέλει να μυήσει και τις τέσσερις κόρες της στην υγιεινή διατροφή. Η γυμνάστρια απαθανατίστηκε σε λαϊκή αγορά της Βούλας να προμηθεύεται σπανάκι και πορτοκάλια για χυμό.

Άλλη μία λάτρης της λαϊκής αγοράς αλλά και των βιολογικών προϊόντων είναι η Κάτια Ζυγούλη που αν και διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της παραμένει καλλίγραμμη. Η Κάτια και ο Σάκης θέλουν να μάθουν την μικρή Αναστασία να τρώει υγιεινά, γι' αυτό το μοντέλο γνωρίζει ποιες μέρες υπάρχουν αγορές με βιολογικά προϊόντα ούτως ώστε να τα προμηθεύεται.

Καλή νοικοκυρά είναι και η Ράνια Θρασκιά η οποία απαθανατίστηκε να αγοράζει οπωροκηπευτικά και εσπεριδοειδή για το σπιτικό της. Η ίδια έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο διατροφής για εκείνη, το σύζυγό της και το γιο τους Διονύση.

Δείτε τις επώνυμες κυρίες στους πάγκους της λαϊκής!