Στα 36 του χρόνια, ο Μέμος Μπεγνής αισθάνεται 22 και όχι μόνο δεν σκοπεύει άμεσα να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, αλλά όπως ��έει, θέλει να ζήσει τη ζωή του:

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτοιμοι για να κάνουν γάμο. Δεν θέλω να θυσιάσω τη ζωή που κάνω τώρα με έναν γάμο που θα με αναγκάσει να έχω και άλλες υποχρεώσεις από αυτές που ήδη έχω».

Όσο για παιδιά; προς το παρόν, ούτε λόγος: «για μένα είναι τεράστια ευθύνη. Είμαι 36 αλλά νιώθω 22 και ανώριμο παιδί. Θέλω ακόμα να γνωρίσω τον κόσμο, να ταξιδέψω».

Το διάστημα αυτό είναι μόνος του. Ωστόσο στη ζωή του έχει υπάρξει σε άγριες σχέσεις που έχουν πέσει μέχρι και... χαστούκια! «έχω υπάρξει με μια κοπέλα, που κάποιες φορές έχουμε πλακωθεί. Έπεσε ένα χαστούκι, της έδωσα, μου ξαναέδωσε και γίναμε μπίλιες».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει χαστουκίσει γυναίκα όταν του εξομολογήθηκε ότι τον έχει απατήσει. Στις σχέσεις του, επιζητά και την ηρεμία αλλά και το πάθος. Πότε τον «χάνει» μια γυναίκα; όταν αρχίσει να τον ζηλεύει: «με ενοχλεί πολύ να με ζηλεύουν. Αν αρχίσουν και με ζηλεύουν πολύ, φεύγω».

Το τελευταίο διάστημα, εκτός από ηθοποιός διατηρεί και ένα ταχυφαγείο στη Σαλαμίνα: «με αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Είναι περίεργη δουλειά. Έκανα κάτι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ήθελα να επενδύσω και κάποια χρήματα που έβγαλα από αυτή τη δουλειά».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μέμου Μπεγνή στο "Πρωινό mou"...