Πρώτη ανάρτηση: 07/06/2011, 23:47

Σάλο έχει προκαλέσει το καινούργιο τραγούδι του Eminem, με τίτλο «A Kiss», στους στίχους του οποίου η Lady Gaga αποκαλείται «αρσενική δεσποινίδα», αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για το φύλο της εκκεντρικής σταρ!

Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχε βουίξει ο τόπος με τις φήμες που ήθελαν την Lady Gaga να είναι ερμαφρόδιτη και ο ράπερ φαίνεται πως δεν έχασε καιρό για να τραβήξει λίγη δημοσιότητα παραπάνω στο νέο του «πόνημα».

«Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office/ she's still a mail lady», λένε οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Eminem. Πού είναι ο σεξουαλικός υπαινιγμός; Στην λέξη «mail», που στα αγγλικά είναι ομόηχη με την λέξη «male» που σημαίνει «αρσενικός».

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του ράπερ, σε συνεργασία με τον Royce 5'9'', που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου. Ε, καλύτερη διαφήμιση δεν μπορούσε να βρει ο Eminem - τόσο ντόρο κάνει η Gaga...

Πάντως, στο παρελθόν ο ράπερ έχει πιάσει στο στόμα του κι άλλες τραγουδίστριες, μεταξύ των οποίων η Britney Spears και η Amy Winehouse.

Ακούστε το τραγούδι!