Την παράσταση με... τις γκάφες του έκλεψε ο Robert Pattinson στα MTV Movie Awards: αφενός φίλησε στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του Taylor Lautner και αφετέρου είπε ότι γ*μ*σ* την Reese Witherspoon στην νέα του ταινία!

Το «Twilight» είχε την τιμητική του και απέσπασε τα περισσότερα βραβεία από όλες τις υπόλοιπες ταινίες. Κάθε τρεις και λίγο, ο Robert Pattinson και η καλή του, Kristen Stwart, ανέβαιναν στη σκηνή για να παραλάβουν ένα αγαλματίδιο...

Κι ενώ όλοι περίμεναν το ζεύγος να φιληθεί on camera, ο ��θοποιός αποφάσισε να φιλήσει κάποιο άλλο μέλος του cast του «Twilight»: τον Taylor Lautner! Μάλιστα, ο Robert κατέβηκε από την σκηνή, κατευθύνθηκε εκεί όπου καθόταν ο συμπρωταγωνιστής του και... τον φίλησε όλο πάθος στο στόμα!

Άφωνοι έμειναν όσοι κάθονταν τριγύρω, ενώ ο Taylor ήταν φανερά σοκαρισμένος και εθεάθη να σκουπίζει τα χείλια του μετά το φιλί! Όχι, την Kristen δεν την φίλησε ποτέ ο Robert

Σαν να μην έφτανε αυτό, το κινηματογραφικό βαμπίρ είχε ακόμα μία «βόμβα». Μιλώντας για την Reese Witherspoon με την οποία πρωταγωνιστεί στο «Water For Elephants», ο Robert αναφέρθηκε στην πρώτη τους ταινία, όπου εκείνη υποδυόταν την μητέρα του. «Επτά χρόνια μετά, γίναμε εραστές... Σε γ*μ*σ*α», είπε ο ηθοποιός και σόκ��ρε τους πάντες!

Τι να πεις; Το πιπέρι στο στόμα είναι λίγο...