Δήμητρα Αιγινίτη και Γιώργος Τσαλίκης είναι δυο καλά φιλαράκια και το αποδεικνύουν. Από τη συμπαρουσίαση του περσινού «Δέστε τους» οι δυο τους όχι μόνο έχουν κρατήσει επαφές, αλλά συχνά πυκνά συναντιούνται και τα λένε μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Δήμητρα Αιγινίτη επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης ώστε να τον θαυμάσει και από κοντά μιας και πάνε πολύ καλά οι εμφανίσεις του.

Όπως είναι φυσικό, ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει και την ανάλογη φωτογραφία στο Twitter του, αγκαλιά με τη «Δημητρούλα του», όπως συνηθίζει να την αποκαλεί.

Τη φωτογραφία τη συνοδεύει το εξής σχόλιο: «φίλοι που είχα να δω από καιρό… όμορφη βραδιά!» ενώ εντύπωση προκαλεί και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Δήμητρας Αιγινίτη.

Από μελαχρινή με μακρύ και ίσιο μαλλί όπως την θυμόμαστε μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Σρόϊτερ, η δημοσιογράφος πήγε στην ακριβώς απέναντι πλευρά! Κοντό άφρο μαλλί στις αποχρώσεις του ξανθού, εντελώς διαφορετικό απ΄ότι την είχα��ε συνηθίσει.

Εκτός πάντως από τη Δήμητρα Αιγινίτη, τον Γιώργο Τσαλίκη επισκέφτηκε και ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης.

Δείτε στο video τι γίνεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης...