Δεν έχει περάσει καιρός από την ιστορία με το εξώγαμο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την οικιακή βοηθό και το διαζύγιο που επακολούθησε με την επί 25ετίας σύζυγό του Μαρία Σρίβερ, και στο φως έρχεται άλλη μία πτυχή του… άπιστου «Άρνι».
Η Δανή ηθοποιός Μπριγκίτε Νίλσεν έκανε την αποκάλυψη ότι ο Τerminator είχε και με αυτήν παράνομο σύντομο δεσμό, ευτυχώς όμως (για τον ίδιο) χωρίς… εξώγαμο!

Η όμορφη ηθοποιός, η οποία οδεύει αισίως στα πενήντα (είναι γεννημένη το 1963), αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Red Sonja το 1985 με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Σβαρτσενέγκερ, οι δυό τους απόλαυσαν κάποιες πολύ… ιδιαίτερες στιγμές!
«Ξέραμε και οι δύο ότι ήταν κάτι εφήμερο και “παράνομο” που δεν θα διαρκούσε περισσότερο απ’ όσο τα γυρίσματα της ταινίας οπότε ούτε αντισταθήκαμε ούτε το μετανιώσαμε» τονίζει η ξανθιά ηθοποιός. «Θέλαμε να δοκιμάσουμε τα πάντα και τα δοκιμάσαμε. Πέρασα υπέροχα. Δεν είχαμε ενδοιασμούς, υποσχέσεις, περιορισμούς».

Στη συνέχεια η Μπριγκίτε Νίλσεν αποκαλύπτει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν είχε αναφέρει καθόλου το όνομα της μέλλουσας συζύγου του (δεν είχαν παντρευτεί ακόμη) και πως ένιωθε σα να ήταν «η μοναδική» γι’ αυτόν. «Εάν ήξερα για τη Mαρία ή μου έλεγε “ξέρεις, θα την παντρευτώ ”, δε θα άφηνα να συνεχιστεί ο σύντομος δεσμός μας».

Η Δανή ηθοποιός, τέλος, αποκάλυψε ότι ο «Άρνι» είχε προβλέψει πως θα ασχοληθεί με την πολιτική από τότε.

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)