Στις 12 Ιουνίου θα δούμε και πάλι την Ελεονώρα να χορεύει στους ρυθμούς του «Dancing», μετά την αποχώρηση της από το show.

Η παρουσιάστρια που όλες αυτές τις ημέρες δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από τους Twitterόφιλους της -και όχι μόνο-, αποκάλυψε μέσα από την προσωπική της σελίδα ότι «θα χορέψουμε πάλι στις 12/6!».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχαριστήσει τους fans της για τα καλά τους λόγια αλλά και την αγάπη που της δείχνουν: «πραγματικά δεν έχω λόγια… Σας ευχαριστώ για όσα μου λέτε… Είμαι καλά και αυτό χάρη στα γλυκά σας λόγια…» πόσταρε στο Twitter της.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι το παράπονο που έβγαλε για την Ευγενία Μανωλίδου, της το είχε εκφράσει και προσωπικά: «το ότι είπα αλήθειες για την Ευγενία, τις οποίες τις της είχα πει προσωπικά δεν είναι κόμπλεξ. Έχω στηρίξει την Μανωλίδου όσο κανείς. Ήμουν γραφείο Τύπου. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν άκουσα μια καλή κουβέντα».

Και συνέχισε: «δεν περίμενα ανταπόδοση, αλλά έστω μια αναφορά. Είπε τα καλύτερα απ΄όταν έφυγα. Όσο ήμουν μέσα, κουβέντα!»

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της Ελεονώρας από το "Dancing With the Stars"...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)