Έκπληκτους άφησαν τους λουόμενους στον "Αστέρα Βουλιαγμένης", ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά.

Το ζευγάρι, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην παραλία, και δεν ήταν μόνοι τους! Μαζί τους είχαν το νέο μέλος της οικογένειας, τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος έκανε και το πρώτο του … «άτυπο» μπανάκι πα��έα με το μπαμπά και τη μαμά.

Όση ώρα η Φαίη απολάμβανε τον ήλιο και ο Γιώργος Λιάγκας έπαιζε με το κινητό, ο Λιάγκας junior απολάμβανε τον ύπνο του, στο σκεπαστό του καροτσάκι.
Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», η Φαίη κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις με τη σιλουέτα της.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, ήταν κυριολεκτικά σαν να μην γέννησε ποτέ, αφού έχει ήδη καταφέρει να πετάξει από πάνω της τα 14 από τα 18 κιλά που «έβαλε» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της θαλάσσιας απόδρασης τους, το ζεύγος Λιάγκα απόλαυσε τον ήλιο και την καλοκαιρία, ενώ η Φαίη αποδείχθηκε πιο θαρραλέα, καθώς έκανε και την πρώτη της βουτιά. Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη, επέλεξε να ξεκουραστεί μιας και βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάρρωσης.

Πολλοί ήταν μάλιστα και οι λουόμενοι, που δεν δίστασαν να τους πλησιάσουν, να τους δώσουν τις ευχές τους αλλά και να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος μοιάζει πολύ της… μαμάς!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)