Με μια παρομοίωση θέλησε να δείξει η Καλομοίρα το πόσο την ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια για την οικογένειά της και ακόμα μία αστεία φράση μόλις βγήκε. «Κάνω την Γιαπωνέζα, αλλά... αν έλεγαν για την οικογένειά μου θα γινόμουν Τουρκάλα», είπε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως οι κριτικές για εκείνη την ενοχλούσαν παλιά αλλά τώρα όχι!

Η Καλομοίρα φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Elatte» που βρέθηκε εκεί.

Όπως είπε η 26χρονη τραγουδίστρια, στα κακεντρεχή σχόλια ή στα ψευδή δημοσιεύματα κάνει την... Γιαπωνέζα (και όχι την Κινέζα), ενώ αυτό που την ενοχλεί είναι να λένε για την οικογένειά της. Τότε δε αλλάζει εθνικότητα και γίνεται... Τουρκάλα!

«Αυτό, πάντως, που την ενοχλεί είναι να λένε για την οικογένειά της. «Όταν ακούς κάποια πράγματα λες "γιατί τα λένε αυτά;" ή όταν ακούς κάτι και λένε μια ιστορία εντελώς λάθος, λες "από πού πήραν τις πληροφορίες;", αλλά πάλι κάνεις τη Γιαπωνέζα γιατί δεν γίνεται κάθε φορά να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι δεν έγινε έτσι όπως τα μεταφέρουν. Αν έλεγαν για την οικογένειά μου, εκεί θα γινόμουν Τουρκάλα! Αλλά λένε για μένα και δεν με πειράζει», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, τα αρνητικά που ακούει ή διαβάζει δεν την ενοχλούν καθώς, όπως τόνισε, «είναι μέσα στη δουλειά». Πάντως, το Καλομοιράκι ευχαρίστησε τους επικριτές της και το αιτιολόγησε: «όταν τα ακούς αυτά σε κάνει να βράζεις μέσα σου και λες "θα σου δείξω εγώ". Αλλά πάντα ακούς αυτά τα πράγματα κάθε χρόνο, αλλά, εντάξει, κοιτάς μπροστά και κάνεις τη δουλειά σου. Νομίζω ότι αν είσαι σοβαρή στη δουλειά σου, όλα πάνε καλά».