Συγκλονίζει η δήλωση του πατέρα της Amy Winehouse, Mitch, ότι η κόρη του είχε σχεδόν νικήσει τους δαίμονές της και άρχιζε και πάλι να βγαίνει προς το φως από το τούνελ των εξαρτήσεών της.

Στον επικήδειο που διάβασε για την κόρη του είπε: «Η Amy ήταν η πιο σπουδαία κόρη, μέλος οικογένειας και φίλη που θα μπορούσες ποτέ να έχεις. Θα μιλήσω πολύ για την εκπληκτική ανάκαμψή της. Πρόσφατα η Amy βρήκε την αγάπη με τον Ρετζ. Τη βοήθησε με τα προβλήματά της και η Amy ανυπομονούσε για το κοινό τους μέλλον. Ήταν πιο ευτυχισμένή από ποτέ εδώ και χρόνια».

Την ίδια ώρα, συγκινεί ένα ερασιτεχνικό βίντεο της Amy, στο οποίο λέει ότι θα γίνει κορυφαία τραγουδίστρια. Είναι τότε ένα 18χρονο, χαμογελαστό κορίτσι, με πολλά όνειρα για μια καριέρα στη μουσική σκηνή, λίγο πριν γίνει μια ντίβα της μουσικής.

Οι γονείς της είχαν κάνει άπειρες προσπάθειες να την γλιτώσουν και από τα ναρκωτικά, αλλά και από τον πρώην σύζυγό της Blake Fielder Civil. Μέχρι και τους θαυμαστές της είχαν παροτρύνει, να μην αγοράζουν τα cd της, μέχρι να απεξαρτηθεί.

Δυστυχώς όμως όλες οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Συντετριμμένη είναι και η showbiz από το χαμό της. Η Lady Gaga, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της είπε ότι ο θάνατος της Amy είναι ένα μάθημα για τον κόσμο. «Μη σκοτώνετε τη super star. Να' σαι καλά ψυχή μου», δήλωσε.

Σύντομα πάντως αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ της Amy Winehouse ενώ ο πατέρας της σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στη μνήμα της για να βοηθήσει όσους παλεύουν με τους εθισμούς στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Δείτε το video…