Σε λίγο καιρό η Δέσποινα Καμπούρη θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Κι ενώ όλοι περιμέναμε ότι μαζί με το σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη θα ανέβουν τα σκαλιά του… δημαρχείου, όπως άλλωστε είχαν πει και οι ίδιοι, τα σχέδια ανατράπηκαν.

Μην πάει ο νου σας στο κακό καλέ. Τα παιδιά παραμένουν μαζί, πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα από ποτέ. Έλα όμως που η Δέσποινα έχει παραβαρύνει και δεν είναι για πολλά, πολλά. Ούτε στο δημαρχείο σου λέει δε θέλει να πάει.

Το σκέφτηκε λοιπόν το ζευγάρι και είπε ότι αφού θα την βάλουν, που θα την βάλουν την κουλούρα, ας το κάνουν με τον παραδοσιακό τρόπο, με παππά και με κουμπάρο δηλαδή, αλλά όχι τώρα.

Τώρα περιμένουν και οι δύο με προσμονή τον ερχομό της μικρής και του χρόνου τέτοιον καιρό θα κάνουν και το γάμο και τη βάπτιση μαζί. Δύο σε ένα και πιο χαλαρά.

Η Δέσποινα Καμπούρη, πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τις διακοπές της και τώρα ηρεμεί στο σπίτι της, μετρώντας αντίστροφα τις μέρες. Το δωμάτιο της μικρής κας Ταρασιάδη είναι πανέτοιμο και την περιμένει σε φόντο… ροζ!