Διακοπούλες για την Ελένη Μενεγάκη, πού άλλού; Μα φυσικά στα Άχλα. Τώρα μάλιστα που ο καλός της, Μ. Παντζόπουλος έχει δουλειές με φούντες λόγω καλοκαιριού, εκείνη περνά αρκετές ώρες μόνη της στην παραλία.

Ο φωτογραφικός φακός του OK! συνέλαβε την Ελενίτσα με άκρως θαλασσινή περιβολή. Λευκό, μακό φορεματάκι, πολύχρωμο μαγιουδάκι, καπελάκι μαύρο, γυαλιά ηλίου ροζ και μέσα σ’ αυτήν την πανδαισία χρωμάτων, η παρουσιάστρια κρατούσε και μία… απόχη!!!!

Ναι, ναι, απόχη, καλά διαβάζετε. Φαίνεται ότι το κορίτσι όσο λείπει ο Μάκης το ρίχνει στο… ψάρεμα!!!! Ψάρια πάντως δεν είδαμε να έχει πιάσει.

Κάτοικοι του νησιού λένε ότι η Ελένη απολαμβάνει αρκετές μοναχικές στιγμές στο νησί, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλού της αυτόν τον καιρό είναι αυξημένες.

Από πολύ πρωί κατεβαίνει στην παραλία με τα τρία της παιδιά και το μεσημέρι που εκείνα επιστρέφουν στο σπίτι που μένει με τον Παντζόπουλο, αυτή μένει μόνη της και απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις εμφανίσεις σε πολυσύχναστα μέρη του νησιού και η μοναδική κοσμική εμφάνιση που έκαναν Ελένη και Μάκης ήταν στις 9 Ιουλίου στο γάμο του Γιώργου Σπηλιόπουλου και της Νταίζης Καΐρη, γόνου γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Από τα Άχλα φέτος πάντως δεν φαίνεται η Ελενίτσα να το κουνάει ρούπι. Εκεί θα τη βγάλει όλο το καλοκαίρι, με τη σαγιοναρίτσα και την… απόχη στο χέρι!!!!