Η αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία της χρονιάς ξεκίνησε. Οι «Bon Jovi» θα ροκάρουν απόψε στη σκηνή του ΟΑΚΑ και πλήθος επωνύμων αλλά και απλού κόσμου αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν!

Από αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη που έχει ΕΡΩΤΑ με τους Bon Jovi! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί με λατρεία στ�� πρόσωπο τους μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, ενώ έχει και αφίσα μέσα στο studio με το αγαπημένο της συγκρότημα.

Ενδεικτικό του «κολλήματος» που έχει μαζί τους, είναι ότι σχεδόν από το χειμώνα ανακοίνωνε πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τη συναυλία τους και μετρούσε τους μήνες, τις μέρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα.

«Σε 24 ώρες θα το έχω ζήσει. Από οχτώ χρονών με συντροφεύουν… Ονειρεύομαι, κλαίω, ερωτεύομαι, χωρίζω πάντα μαζί τους. Αύριο από κοντά…» έγραψε χθες στο Twitter της μες την ανυπομονησία.
Η Έλλη Κοκκίνου από την άλλη δεν θα μπορέσει να πάει στη συναυλία του�� και πολύ της έχει στοιχίσει. Έτσι με το που τουίταρε το παραπάνω μήνυμα η Ελεονώρα, της απάντησε η Έλλη: «παίζεις με τα νεύρα μου;;; βαλτή είσαι;»

Βλέπετε όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, η Έλλη είναι για διακοπές με το γιο της και έτσι δεν θα μπορέσει να πάει να δει από κοντά τους Bon Jovi: «το ότι έχω εισιτήρια για την αυριανή συναυλία των Bon Jovi και τελικά θα τα χαρίσω γιατί εγώ δεν θα μπορέσω να πάω, με κάνει έξαλλη!» έγραψε εμφανώς στεναχωρημένη στο Τwitter της.

Δείτε ένα τυχαίο απόσπασμα από την "Πρωινή Μελέτη" και παρατηρήστε ότι όση ώρα μιλάει η παρουσιάστρια, από πίσω φαίνεται η κολλημένη αφίσα των Bon Jovi που δεν φεύγει από το studio...!