Μια προσωπική εξομολόγηση κάνει μέσω της νέας καμπάνιας του οίκου Louis Vuitton η AngelinaJolie, αποκαλύπτοντας το ταξίδι που της άλλαξε την ζωή! Πρόκειται για το ταξίδι της στην Καμπότζη, που την έκανε να θέλει να γίνει μανούλα.

«Πρώτη φορά που ήρθα στην Καμπότζη ήταν πριν δέκα χρόνια για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Ήταν το πρώτο φιλμ που γυριζόταν από τον πόλεμο, έτσι λοιπόν δεν γνωρίζαμε πως θα ήταν ή κατάσταση ή πως θα ήταν οι άνθρωποι. Σε εκείνο το ταξίδι λοιπόν, ήταν η πρώτη φορά που πληροφορήθηκα για τις νάρκες», λέει μεταξύ άλλων η Angelina στο βίντεο της καμπάνιας «Core Values».

Στο ταξίδι αυτό, η Angelina γνώρισε τον πρώτο της γιο, τον Maddox, την ώρα που έπαιζε στο ορφανοτροφείο. Ακολούθησαν δύο ακόμα επισκέψεις, με την ηθοποιό να υιοθετεί τον μικρούλη την τρίτη από αυτές!

«Όταν έφτασα σκέφτηκα ότι η οικογένειά μου είναι εδώ. Είχα σκεφτεί για υιοθεσία αλλά μέχρι τότε δεν είχα βρει ένα νόημα σε αυτό γιατί δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Μέχρι που είδα αυτό το αγοράκι. Δεν πιστεύω στο πεπρωμένο και τη μοίρα, αλλά κάτι μου έδειξε ότι είν��ι το σωστό. Ξαναγύρισα για τρίτη φορά και πήρα το γιο μου», καταλήγει.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, στην καμπάνια του Louis Vuitton η Angelina Jolie φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz ξυπόλυτη και χωρίς μακιγιάζ, καθισμένη σε μια παραδοσιακή ξύλινη βάρκα σε ποτάμι της επαρχίας Siem Reap, κρατώντας την vintage τσάντα Louis Vuitton Monogram Alto Holdall. Τα έσοδα από την καμπάνια θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.