«Θύμα» της κινητοποίησης των οδηγών ταξί ήταν σήμερα και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής κατευθύνθηκε πριν μια ώρα περίπου προς το αεροδρόμιο, τη στιγμή που τα ταξί έκλεισαν την Αττική Οδό.

«Οι οδηγοί ταξί κλείσανε την Αττική Οδό! Οκ! διεκδικήστε αδέρφια… Χωρίς να υποφέρουν οι υπόλοιποι…» έγραψε στο Twitter του, ενημερώνοντας μας ότι ο ίδιος εκείνη την ώρα βρισκόταν στον προαστιακό.

Ευτυχώς εκείνος προνόησε να μην μετακινηθεί με κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο στον προορισμό του, αλλά να επιλέξει τον προαστιακό, αφού είχε ενημερωθεί από χθες μέσω των Μ��Ε για τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί.
Ωστόσο δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει απογοητευμένος την κατάσταση η οποία επικρατεί από το πρωί και το χάος στους δρόμους: «τραγικό. Κόσμος που περπατούσε με μπαγκάζια στην Αττική οδό κλαίγοντας που χάνει την πτήση του… Εμείς με προαστιακό…»

Και κατέληξε εμφανώς εκνευρισμένος: «μες την καρδιά του καλοκαιριού… ο καλύτερος τρόπος να ξενερώσουμε το μοναδικό ίσως έσοδο σ’ αυτή την κρίση. Τους τουρίστες… Μπράβοοοο…»