Pop stars από τα Βαλκάνια που κατακτούν το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα

Rita Ora, Dua Lipa και Bebe Rexha κλέβουν τις εντυπώσεις

Όλο και περισσότερες pop stars από την Αλβανία κατακτούν το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Aνάμεσά τους οι Rita Ora, Dua Lipa και Bebe Rexha. 

Rita Ora

Όταν  ήταν  ενός έτους, η οικογένειά της ξενιτεύτηκε, λόγω του πολέμου. Μεγάλωσε σε μία  φτωχή γειτονιά του  Λονδίνου.

Η μητέρα της σπούδασε ψυχίατρος και ο πατέρας της δούλευε διπλοβάρδιες σε μια παμπ για να τα βγάλουν πέρα.  Τελικά τα κατάφεραν και σήμερα το κοριτσάκι τους είναι μία μεγάλη σταρ σε Ευρώπη και Αμερική.

Dua Lipa

Παιδί Αλβανών μεταναστών οι οποίοι αναζήτησαν ένα καλύτερο μέλλον στην Αγγλία και η Dua Lipa.Αν και μακριά από τη πατρίδα της γιορτάζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

Χαρούμενα δέκατα γενέθλια, Κόσοβο! Ελπίζω να περάσουμε πολλές – πολλές περισσότερες επετείους μαζί. Είμαι τόσο υπερήφανη που είμαι Αλβανίδα. Σε αγαπώ» έγραψε στο Instagram.

Mε το τραγούδι «Νo rules» η νεαρή Αλβανίδα σαρώνει τα βρετανικά charts . Τα φώτα πέφτουν πάνω της στην τελετή έναρξης του Champions League στο Κίεβο.

Bebe Rexha

Πίσω από το περίφημο τραγούδι “The Monster” των  Rihanna και Eminem κρύβεται η Αλβανίδα δημιουργός Βebe Rexha.

Κατάγεται  από την Ντίμπρα. Γεννημένη και μεγαλωμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ζει το αμερικανικό όνειρο παίρνοντας μάλιστα το πρώτο της βραβείο  για καλύτερο τραγούδι της Country στα Billboard Awards.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top