Tα μαζεύει ο Robbie Williams: Ζητά συγγνώμη για τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο!

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Μουντιάλ

Συγγνώμη για τη γνωστή χειρονομία με το... μεσαίο δάκτυλό του, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Μουντιάλ της Ρωσίας, όταν τον πλησίασε τηλεοπτική κάμερα, ζήτησε ο Robbie Williams!

Ο διάσημος τραγουδιστής, o oποίος,  τραγούδησε στην τελετή στο γήπεδο «Λουζνίκι», πριν το πρώτο ματς μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας, παραδέχθηκε ότι είχε πιεστεί αρκετά στη διάρκεια της εκδήλωσης και για το λόγο αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Όπως εξήγησε, με συνέντευξή του στο βρετανικό πρόγραμμα «This Morning», το έκανε για να απελευθερώσει το άγχος του. 

«Ήμουν υπό πίεση και ήταν μόνο ένα λεπτό πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Δεν ήξερα τι να κάνω, γι΄ αυτό κάναμε κάποια αντίστροφη μέτρηση πριν από την έναρξη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εμπιστευθώ τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ξέρω τι θα κάνω. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν περνά απολύτως τίποτα μέσα από το μυαλό μου. Υπάρχει ένα κενό και αν συμβεί κάτι, πέντε λεπτά αργότερα, αναρωτιέμαι τι έκανα», είπε.

«Το σχέδιό μου ήταν να τραγουδήσω χωρίς να κάνω λάθη. Εκείνη τη στιγμή σάστισα. Πέντε λεπτά αργότερα σκέφτηκα αν το έκανα πραγματικά και η απάντηση ήταν ναι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top