Zένια Μπονάτσου: Παίρνει θέση για τη σχέση του παππού της με την Καλογρίδη

Τι είπε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζου

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική της εξομολόγηση για τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου...

 

Τη γνώμη της σχετικά με τη σχέση του παππού της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου, με τη Νατάσα Καλογρίδη, μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, εξέφρασε η Ζένια Μπονάτσου.

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, η οποία από το φθινόπωρο θα παίζει στο θέατρο στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ όταν ερωτήθηκε για τον παππού της δεν μάσησε τα λόγια της στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό».

«Σχετικά με τη σχέση του παππού μου να σου πω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Δεν θα το πω... Νομίζω ότι υπάρχουν και όρια σε κάποιες καταστάσεις και δεν είναι θέμα του τι κάνεις, αλλά πώς το δείχνεις. Είναι θέμα σεβασμού προς κάποιες καταστάσεις που συνέβησαν πρόσφατα. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κάνεις το επόμενο βήμα, το κάνεις λίγο πιο ήπια και λίγο πιο ήσυχα. Δεν χρειαζόταν τόσος ντόρος γι' αυτή τη σχέση μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου. Κρατάω απόσταση από τον παππού μου για το θέμα της σχέσης του, δεν θέλω να συζητάω αυτό το θέμα...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top