Κώστας Ευριπιώτης: Το πρόβλημα υγείας και οι προσευχές στον Θεό

Άνοιξε την καρδιά του μετά την περιπέτεια που πέρασε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείριση στο κεφάλι.

Ο ηθοποιός, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δείχνει ότι παρά τα όσα πέρασε δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

«Είμαι καλά! Αν μου πείτε να πάμε στην Πάρνηθα με αμάξι, θα πάμε! Αν μου πείτε να πάμε με τα πόδια δε θα την περάσω!  Τι να φοβηθώ; Δεν πρόλαβα! Από κάποια στιγμή και έπειτα δεν μπορούσα να αντιδράσω και να σκεφτώ! Σκεφτόντουσαν άλλοι για μένα πιο γρήγορα από εμένα! Και ευτυχώς που έγιναν όλα αυτά και με τον τρόπο που έγιναν! Και ευτυχώς που πέσαμε σε καλά χέρια!» ανέφερε.

Ο ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ένιωθε καλά, είχε κόπωση, αδιαθεσία και έντονους πονοκεφάλους. Ακόμα, υπήρχαν στιγμές που δεν θυμόταν.

«Δεν ήταν μόνο στις πρόβες που δεν αισθανόμουν καλά! Δε θυμόμουν συγκεκριμένα πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν! Αλλά μετά έβλεπα ότι προσπαθούσα αν εξηγήσω κάποια πράγματα και σταμάταγα, έλεγα κάτι διαφορετικό! Δεν το κατάλαβα τόσο άμεσα. Κάτι όμως δεν πήγαινε καλά! Και έκανα μια εξέταση και εκεί κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι που εμποδίζει κάτι άλλο!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι γιατροί ακόμη δεν έχουν βγάλει τετελεσμένα αποτελέσματα για το τι θα γίνει. Θα τους ξαναδώ! Ήταν ένα πράγμα που πίεζε κάτι, ένα νεύρο, το οποίο βγήκε. Αυτό λοιπόν δημιουργούσε αυτή τη δυσλειτουργία όσον αφορά στη μνήμη, την ομιλία. Τώρα δεν τα αισθάνομαι όλα αυτά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος! Αυτό το πρόβλημα που υπήρχε δεν υπάρχει. Αυτό είναι το πρώτο! Το δεύτερο είναι ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δε λένε ψέματα».

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως ευχαρίστησε τον Θεό που είναι ακόμα γερός.

«Υπάρχει μια εκκλησία εκεί που ήμουν! Πήγα να ανάψω ένα κερί και είπα “Ευχαριστώ πολύ που είμαι καλά!”. Σκέφτηκα τι ωραίο είναι να είσαι καλά και να είσαι ήρεμος. Καταλαβαίνεις ότι δε σου χρειάζονται τελικά όλο αυτά που έχεις σχεδιάσει, όλο αυτά που έχεις αποθηκεύσει στον σκληρό σου δίσκο για να ανταπεξέλθεις!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top