Αυτή είναι η σωσίας της Jennifer Lopez!

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζoυν η JLO και μια Αμερικανίδα γυμνάστρια. Η σωσίας της διάσημης Λατίνας βγάζει εκατομμύρια.  Κάντο όπως η Τζένιφερ.

Αυτό ακριβώς πράττει η...Jay. Όχι η Lopez. Αλλά η Jay από το Χιούστον. Ποζάρει όπως η Λατίνα τραγουδίστρια και μπερδεύει τους πάντες.

"Δεν είμαι η JLO. Είμαι η Jay από το Χιούστον. Με φώναζαν JLO από το γυμνάσιο", λέει η ίδια.

Με μακριά μαλλιά, τα οποία προτιμά να έχει μαζεμένα και επιδερμίδα σαν αυτή της Λόπεζ, η 28χρονη Αμερικανίδα θα μπορούσε να είναι η δίδυμη αδερφή της.

 

28ΧΡΟΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ Η ΣΩΣΙΑΣ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ

 

Στο δρόμο πολλοί τη σταματούν και της ζητούν αυτόγραφα.Η διαφορά τους είναι ότι Jay λατρεύει το bodybuilding και δουλεύει σκληρά για να διατηρήσει τις επιθυμητές αναλογίες.

"Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Δεν περίμενα ποτέ να πάρει τέτοιες διαστάσεις, αλλά είναι εκπληκτικό το συναίσθημα", προσθέτει η σωσίας της τραγουδίστριας.

Στιγμιότυπα από την προσπάθειά της ανεβάζει στο Instagram κρατώντας ενήμερους τους περισσότερους από 130.000 ακολούθους της.Όσο για το χορό και το τραγούδι, δεν είναι τα δυνατά της σημεία.

 

Αλλά μικρή σημασία έχει αφού η ομοιότητά της με τη Jennifer Lopez έχει γίνει το διαβατήριο για να διαφημίσεις και φωτογραφίσεις.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top