Harry-Meghan: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούν να κάνουν παιδί έως το τέλος του 2018

Τελικά είναι δύσκολη υπόθεση να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας

Τελικά είναι δύσκολη υπόθεση να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας.  Γιατί το λέμε αυτό;

Θα καταλάβετε τι εννοούμε ευθύς αμέσως! Ο Harry και η Meghan όσο κι αν θέλουν να γίνουν γονείς το συντομότερο δυνατό κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ο James Brookes ειδικός σε θέματα βρετανικής μοναρχίας μιλώντας στην Express ανέφερε πώς  δεν μπορούν να γίνουν γονείς τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθεί η πρώτη κοινή τους επίσημη περιοδεία σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόγκα.

«Παρότι ο Ηarry δεν το κρύβει πως θέλει να νοικοκυρευτεί και να κάνει οικογένεια, πιστεύω πως το ζεύγος θα περιμένει έως το τέλος της περιοδείας προτού αποφασίσει να κάνει παιδιά. Αμφότεροι, ιδίως ο Ηarry, έχουν πλήρη επίγνωση των βασιλικών ευθυνών που συνεπάγεται ο νέος ρόλος τους και τώρα που η περιοδεία έχει επιβεβαιωθεί και προγραμματιστεί, φροντίζουν να διασφαλίσουν πως θα ολοκληρωθεί επιτυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο James Brookes.

Μάλιστα, εξαιτίας της έξαρσης του ιού Ζίκα, υπάρχει ταξιδιωτική οδηγία εμβολιασμού και αναμονής τουλάχιστον έξι μηνών πριν την απόφαση σύλληψης για όσους επισκέπτονται το Βασίλειο των Τόνγκα και τα Φίτζι. Γιατί, παρότι ο ιός δεν είναι επικίνδυνος για τη ζωή κάποιου, μπορεί να γίνει για το έμβρυο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top