Η Catherine Zeta Jones ξεσπά: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια»

«Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή»

Catherine Zeta Jones: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια»

Μια πραγματική έκπληξη ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Catherine Zeta Jones στην Daily Mirror.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός ξέσπασε  λέγοντας πως τόσα χρόνια παρέμενε ταπεινή και πια δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τη φήμη της, τα χρήματά της ή την άψογη εμφάνισή της.

Η διάσημη ηθοποιός που είναι παντρεμένη με τον Michael Douglas, γεννήθηκε στην Ουαλία από μια οικογένεια εργατικής τάξης αλλά κατάφερε να αποκτήσει μια περιουσία ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ.

 «Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα» είπε και πρόσθεσε: «Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό».

Η 48χρονη ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τον Michael Douglas – τον 17χρονο Ντίλαν και την 15χρονη Κάρις – και πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν την οικογένεια στη βιομηχανία του θεάματος.



 «Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά», δήλωσε στη Daily Mirror

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top