Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μετά τον πριγκιπικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακόμη ένας βρίσκεται στα σκαριά.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του, Άννας – Μαρίας, Θεοδώρα, θα ντυθεί νύφη, στο πλευρό του αγαπημένου της, Μάθιου Κουμάρ, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου 2,5 χρόνια.

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη.

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Η Θεοδώρα ασχολείται με την ηυποκριτική και ο Μάθιου με την δικηγορία. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Ο γαμπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια Γλιξμπουργκ, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της Θεοδώρας, κυρίως τον Φίλιππο µε τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά.

Όπως αναφέρει η Realnews, οι φήμες  ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε τροχιά γάµου άρχισαν να φουντώνουν όταν πέρυσι τον Αύγουστο η Θεοδώρα ήρθε μαζί με τον Μάθιου στην Ελλάδα για διακοπές. Προορισμός τους τότε ήταν των νησί των Ανέμων, η  Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με την El Mundo, ο Μάθιου έχει γνωρίσει την οικογένεια της αγαπημένης του και ήδη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα αδέλφια της, κυρίως με τον Φίλιππο με τον οποίο είναι πολύ κοντά ηλικιακά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top