Πατέρας Meghan προς Harry: "Μη σηκώσεις χέρι στην κόρη μου"

Οι αποκαλύψεις του Thomas Markle στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον πριγκιπικό γάμο

Μπορεί να μη συνόδευσε την κόρη του Meghan Markle στον παραμυθένιο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, ωστόσο, ο πατέρας της 36χρονης Δούκισσας του Σάσσεξ, έστρεψε ξανά τα φώτα τα δημοσιότητας πάνω του, δίνοντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Good Morning Britain».

Ο Thomas Markle, o ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά λίγο πριν τον γάμο της κόρης του τον Μάιο, εξέφρασε τη λύπη του που δεν ήταν καλά στην υγεία του ώστε να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία στον γάμο της.

Ωστόσο, ευχαρίστησε τον Θεό που μπόρεσε να τον «αντικαταστήσει» πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος.

«Ήταν δύσκολο για εμένα να παρακολουθώ την τελετή, καθώς δεν βρισκόμουν εκεί, αλλά την ίδια στιγμή έβλεπα την κόρη μου να την παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος. Πώς θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης από τον Κάρολο; Απλά μακάρι να ήταν το χέρι μου που κρατούσε την κόρη μου. Ήταν όμως υπέροχος μαζί τους».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν έχει συναντήσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσσεξ μετά τον γάμο τους, αλλά είπε ότι ελπίζει ότι θα τον καλέσουν σύντομα στο Λονδίνο.

Μάλιστα, δε δίστασε να εξομολογηθεί τι είπε στον γαμπρό του όταν τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε το χέρι της κόρης του.

 «Του είπα είσαι gentleman αλλά υποσχέσου μου ότι ποτέ δεν θα σηκώσεις το χέρι σου στην κόρη μου».

Βέβαια,  όπως είπε, οι δυο τους είχαν κάνει πολλές συζητήσεις περί… πολιτικής.

 «Του είχα παραπονεθεί πολλές φορές για τον Donald Trump και μου είχε πει να του δώσω μια ευκαιρία. Πάντα είχα άσχημη γνώμη για τον Trump και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Θεέ μου, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη στον υπόλοιπο πλανήτη για τον πρόεδρό μου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Νομίζω πως ο Harry έχει αλλάξει γνώμη τώρα. Βασικά ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top