Οι κερκίδες της Ρωσίας θα πλημμυρίσουν από σέξι παρουσίες

Δείτε το βίντεο

Οι εντυπωσιακές παρουσίες των γυναικών στα παιχνίδια του Μουντιάλ χαρίζουν άλλη αίγλη στη γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι κερκίδες της Ρωσίας θα πλημμυρίσουν από σέξι παρουσίες.

Η Βραζιλία στέλνει στην Ρωσία το υπερ-όπλο της Αννε Ντε Πάουλα προκειμένου να ξεπλύνει την ντροπή του  του 7-1  στο προηγούμενο μουντιάλ όταν έχασε από την Γερμανία.

Το νεαρό μοντέλο από το Ρϊο Ντε Τζενέιρο ετοιμάζεται να τα δώσει όλα προκειμένου να δει ξανά τη χώρα της ως βασίλισσα του Μουντιάλ.

Όπως δήλωσε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα θα φωνάζει από την κερκίδα για να  "ενισχύσει" τις προσπάθειες των Βραζιλιάνων παικτών  και ειδικά κατά της Γερμανίας....

Λένα Γκέρκε: Η υπέροχη πρώην κυρία Κεντίρα στο Μουντιάλ!

Την απάντηση στην Άννε δίνει η Γερμανίδα πρώην σύζυγος του Κεντίρα , Λένα Γκέρκε . Είναι επίσης μοντέλο με αδυναμία στις αισθησιακές φωτογραφίσεις.

Η Λένα αναδείχθηκε μέσα από το γερμανικό «Next top model» με παρουσιάστρια τη Χάιντι Κλουμ. Σήμερα , έχει τη δική της συλλογή μαγιό.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, πάθους και θυελλώδους έρωτα, Κεντίρα και Γκέρκε αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Αν και χωρισμένοι  εκείνη βρίσκεται στο πλευρό του . Θα στηρίξει τη  Γερμανική ομάδα  για να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2014....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top