Στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Kate Middleton μεθυσμένη!

Σίγουρα θέλει να της ξεχάσει η δούκισσα του Cambridge

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες της Kate Middleton μεθυσμένη, ενώ αποχωρεί από λονδρέζικο μπαρ και μπαίνει σε ταξί, όταν ακόμη δεν ήταν δούκισσα του Cambridge.

Η Kate Middleton, η χαμηλών τόνων πριγκίπισσα του Cambridge φαίνεται σαν αγρίμι ενώ μπαίνει να καθίσει μεθυσμένη σε λονδρέζικο ταξί. Ο φωτογράφος Μαξ Μπέτεργουορθ αποφάσισε να δημοσιεύει ακυκλοφόρητες φωτογραφίες διασημοτήτων ανάμεσα στις οποίες και της Kate Middleton πριν από μία δεκαετία.  Είναι η εποχή που έχει κερδίσει την καρδιά του William.

Οι φωτογραφίες όπως κι αυτή του William, ο οποίος μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο μαζί με τον αδελφό του Harry τραβήχτηκαν έξω από το  λονδρέζικο κλαμπ Μαχίκι. Όπως θυμάται ο φωτογράφος ήταν 02.00 με 03.00  το βράδυ όταν το ζευγάρι την εποχή εκείνη τελείωνε τη νυχτερινή του διασκέδαση.

 

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΜEGHAN ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο από τους συναδέλφους της Meghan Markle, πλέον δούκισσα του Σάσσεξ, από τη σειρά Suits καθώς με πούλμαν πήγαιναν προς το κάστρο του Windsor.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, βρετανική επιτυχία των ‘60 ήταν το απολύτως κατάλληλο για να συνοδεύσει τους ηθοποιούς συναδέλφους της Meghan Markle στη μετάβασή τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Οι ηθοποιοί μοιράστηκαν στο Instagram δεκάδες φωτογραφίες με τη φίλη τους πριν πάρουν το δρόμο του γυρισμού στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top