Μεταμφιεσμένη η Meghan Markle στις πρόβες του νυφικού!

Το μυστικό της όμορφης ασπρόμαυρης φωτογραφίας γάμου του ζευγαριού

Η Meghan Markle επισκέφθηκε μεταμφιεσμένη την σχεδιάστρια του νυφικού της,  προκειμένου να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του οίκου μόδας και το σχέδιό του.

Καλυμμένη με κάπα, με ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο, χωρίς ασφάλεια και χωρίς βοηθούς. Έτσι έφτασε η Meghan  στο σπίτι της σχεδιάστριας, Clare Waight Keller στο Λονδίνο στις πρώτες συναντήσεις τους. Ούτε οι εργαζόμενοι του οίκου Givenchy δεν ήξεραν για ποιόν έραβαν. Το μυστικό του νυφικού διατηρήθηκε... και άφησε άφωνο τον Harry.

“Ήρθε o Harry και μου είπε: Ευχαριστώ.. Δείχνει εντελώς εκθαμβωτική!”, είπε η Clare Waight Keller.

 

ΤΟ... ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το μυστικό της όμορφης ασπρόμαυρης φωτογραφίας γάμου του ζευγαριού, αποκαλύπτει ο φωτογράφος...

“Είπα "πριν μπείτε μεσα, ας καθίσουμε εδώ στα σκαλιά κι εκείνη 'κατέρρευσε' στα πόδια του.. Ήταν εξουθενωμένοι ... Κοιτούσαν ό ένας τον άλλο και γελούσαν.. Ήταν αυτή η όμορφη στιγμή...”, δήλωσε ο Alexi Lubomirski.

 

ΕΓΚΥΟΣ Η MEGHAN;

Φήμες λένε ότι ο Harry ζήτησε από τη Meghan να κόψει τα αντισυλληπτικά και ότι έχουν βάλει μπρος για μωρό εδω κι ένα μήνα. Στο μεταξύ οι νιόπαντροι παρέλαβαν τρία παράξενα δώρα: αναπτήρα και στυλό Dupont από τον πρόεδρο Μακρόν.. ένα κοάλα από την Αυστραλία κι έναν .. ταύρο από την οργάνωση ΡΕΤΑ της Ινδίας...

 

Η MEGHAN ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ

Την εκπαίδευση της Meghan για τον ρόλο της γαλαζοαίματης ανέλαβε επί εξάμηνο η .. Σαμάνθα ο Πάνθηρας. Είναι η αυστηρή και δυναμική βοηθός της Ελισάβετ. Η βασίλισσα την ... δάνεισε στη Meghan  για να της μάθει το πρωτόκολλο.. Στο μεταξύ, διέρρευσε  συνέντευξη της Meghan από το 2013. Με σούπερ μίνι, η δούκισσα πλέον, του Sussex απαντά στις μάλλον σεξιστικές ερωτήσεις.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top