«Ανησυχία» στο παλάτι! Στο στόχαστρο τζιχαντιστών ο πρίγκιπας George

Ο 32χρονος Husnain Rashid αρνείται τις κατηγορίες

Στο στόχαστρο τζιχαντιστών ο πρίγκιπας George

Στο στόχαστρο τζιχαντιστών είχε μπει ο  πρίγκιπας George.  Όπως είναι φυσικό, η στοχοποίηση του γιου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει προκαλέσει σάλο στη βασιλική οικογένεια.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Husnain Rashid, δάσκαλος σε τζαμί του Λανκασιρ, μέσω διαδικτύου έδινε οδηγίες στους… followers του  για το πώς θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με διάφορες μεθόδους.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, βρισκόταν  σε επικοινωνία με έναν μαχητή του  ISΙS, βρετανικής καταγωγής, τον Omar Ali Hussain, στον οποίο έδινε συμβουλές για το πώς θα καταρρίπτει αεροσκάφη.

Μάλιστα, ο 32χρονος είχε αναρτήσει και έναν  χάρτη της έκτης λεωφόρου στη Νέα Υόρκη με τη λεζάντα «Παρέλαση Χαλοουΐν Νέας Υόρκης. Είστε έτοιμοι; Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές της Βρετανίας, από τους υποψήφιους στόχους του ήταν και σιδηροδρομικοί σταθμοί στην Αυστραλία.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Husnain Rashid  βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και  αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top