Αθώος ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου!

Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε σπείρα εκβιαστών

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, ο  γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε σπείρα εκβιαστών. Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ,για τους άλλους δύο εμπλεκόμενους, στην υπόθεση. 

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, o οποίος  διατηρεί γυμναστήριο στο Ίλιον, ο μεσίτης πεθερός του, που στις αρχές του 90 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στην ίδια περιοχή και ένας πρώην πρωταθλητής του bodybuilding συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκρήξεις και εκβιασμούς. Από την αρχή ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος δήλωνε  αθώος.

«Με αναμείξανε λόγω κάποιων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που είχα με το πρόσωπο το οποίο έκανε κάποια πράγματα ,τον οποίο τυχαίνει πραγματικά να τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, ήταν αθλητής μου, συνεργαζόμασταν σε κάποια πράγματα που αφορούν τη γυμναστική, την προπόνηση», δήλωσε ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος.

Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ "ΣΠΕΙΡΑ" ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕΣΙΤΕΣ , ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Τα μέλη του κυκλώματος της νύχτας, στο οποίο ενεπλάκη ο γιος του γνωστού τραγουδιστή... ειδικεύονταν στις απειλές σε βάρος μεσιτών, αγοραστών και πωλητών ακινήτων, προκειμένου να  εισπράττουν «μεσιτεία» 10% . Ως "εγκέφαλος" της σπείρας εμφανιζόταν ο 70χρονος μεσίτης. "Εισπράκτορας" ήταν ο bodybuilder -γνωστός στα θύματά του ως " Αποστόλης" , ενώ ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος  φερόταν να είναι ο "μεσάζων" των δύο ανδρών.  Η περίπτωση ενός ιδιοκτήτη διαμερίσματος, που βρήκε το αυτοκίνητό του καμένο, ήταν που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψή τους.

«Εγώ τον σύστησα και ο άνθρωπος αυτός απλά πήγαινε κι έκανε κάποιες εισπράξεις, από κάποια χρέη , δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Το ότι αυτός ο άνθρωπος μετά, πήρε μια πρωτοβουλία μόνος του και συνέχισε δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο», συμπλήρωσε.

«Δύσκολες στιγμές πολύ δύσκολες στιγμές, δηλαδή  να μην τύχει σε κανέναν. Ήταν Χριστούγεννα  και ξαφνικά πήγα στη ΓΑΔΑ και είδα το γιο μου μέσα  σχεδόν δεμένο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε το μαρτύριο», ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης δεν στοιχειοθετήθηκε, όμως ο bodybuilder καταδικάστηκε σε 18.5 χρόνια κάθειρξη ως φυσικός αυτουργός σε δύο εκβιασμούς, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οπλοκατοχή, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στη φυλακή. Ο μεσίτης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών ως ηθικός αυτουργός στους εκβιασμούς και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top