«Πόλεμος» για το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jackson!

Έχει τίτλο «Last Days of Michael Jackson» και θα προβληθεί από το ABC

Η εταιρία που διαχειρίζεται  την περιουσία του  Michael Jackson διαμαρτύρεται για το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Last Days of Michael Jackson» που πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά στις 24 Μαΐου.

Την προβολή του νέου φιλμ έχει αναλάβει το ΑΒC (The American Broadcasting Company) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα περιλαμβάνει εικόνες που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας με δήλωση που έκαναν στο «Associated Press» ανέφεραν ότι το εν λόγω ντοκιμαντέρ δεν χρηματοδοτείται από εκείνους, αλλά ούτε και έχει τη σύμφωνη γνώμη των κληρονόμων του διάσημου τραγουδιστή.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια εκμετάλλευσης της ζωής, της μουσικής, αλλά και της εικόνας του Michael Jackson. Δεν υπάρχει σεβασμός για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο και βεβαίως στα παιδιά του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία.

Από την πλευρά του το ABC αναφέρει: «Το εν λόγω ντοκιμαντέρ εστιάζει στη ζωή, τη σταδιοδρομία, αλλά και σε όλα αυτά που άφησε πίσω του ο Michael Jackson, μιας και μετά τον θάνατό του οι θαυμαστές του ενδιαφέρονται να μάθουν πράγματα για εκείνον».

To ντοκιμαντέρ θα διαρκέσει δυο ώρες και οι τηλεθεατές θα μάθουν πράγματα για την παιδική του ηλικία  μέσα από υλικό συνεντεύξεων που παραχωρήθηκε στις παρουσιάστριες του ABC, Barbara Walters και Diane Sawyer.

Με τη βοήθεια των δημοσιογράφων, ο Jackson αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στην πόλη Gary της Indiana και τις ημέρες των Jackson 5, μέχρι και την εποχή των επιτυχημένων συναυλιών στα μεγαλύτερα στάδια.

Η ταινία ξεκινά με ένα ακυκλοφόρητο βίντεο στο οποίο ο Jackson, εμφανίζεται κυνηγημένος από παπαράτσι. «Ακόμα και ένας διάσημος καλλιτέχνης χρειάζεται λίγο χώρο, χρειάζεται μια ευκαιρία να χαλαρώσει», φαίνεται να λέει το αστέρι της ποπ μουσικής.

Κλείνοντας να σημειωθεί ότι το «The Last Days of Michael Jackson» επικεντρώνεται στις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή πριν «φύγει» από τη ζωή, στις 25 Ιουνίου του 2009.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top