Νατάσα Μποφίλιου: Παντρεύεται το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο;

Με τον αγαπημένο της είναι μαζί πολλά χρόνια

Το βίντεο είναι από τη συναυλία της στην Τεχνόπολη τον περασμένο Σεπτέμβριο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Νατάσα Μποφίλιου φέτος τον Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη!

Η τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood μένουν εδώ και πολλά χρόνια κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Down Town, το ζευγάρι πιθανότατα θα παντρευτεί στη Φολέγανδρο στις 15 Σεπτέμβρη. Αυτό είναι το αγαπημένο νησί της Νατάσας, στο οποίο έχει ζήσει τις πιο όμορφες στιγμές της. Εκεί, παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια, ο πατέρας της τη δεύτερη γυναίκα του, εκεί πάει διακοπές κάθε χρόνο με τον Χρήστο και εκεί είναι το ησυχαστήριό της…

«Η πιο έντονη και σοβαρή σχέση μου είναι αυτή που έχω τώρα» είχε πει παλαιότερα η αγαπημένη ερμηνεύτρια σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί. Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας» είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο στο περιοδικό Omikron, ενώ στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί τον εαυτό της ως μητέρα είχε απαντήσει: «Κάποιες φάσεις περνάει απ’ το μυαλό μου, αλλά είναι μακρινό».

Τέλος, είχε πει τι ερωτεύτηκε στο σύντροφό της: «Στους ανθρώπους με γοητεύει η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, εκτιμώ, εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κι ένα νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Κι αυτό είναι σημαντικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top