Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του λαμπερού γάμου!

Δυο 24ωρα μετα τον γάμο της χρονιάς

Έχουν περάσει δύο 24ώρα από τον γάμο της χρονιάς. Φυσικά, αναφερόμαστε σε αυτόν του πρίγκιπα Harry  και της Meghan Markle.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να  ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στον λαμπερό γάμο τους, το περασμένο Σάββατο, δίνοντας στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες της τελετής και των εορταστικών εκδηλώσεων.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Γουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Harry στο Ανάκτορο του Kensington.

Σ' αυτές είδαμε τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του Alexi Lubomirski. μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια και τα δέκα παρανυφάκια τους, τους νεόνυμφους ανάμεσα στα δέκα παρανυφάκια, αλλά και μόνους τους αγκαλιασμένους ενώ κάθονταν σε μια σκάλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top