Όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι - Χορός, burgers και η... ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry

Στο οίκημα Frogmore

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πάρτι που παρέθεσε προς τιμήν των νεονύμφων πρίγκιπα Harry και Meghan Markle  ο πρίγκιπας Κάρολος στο οικημα Frogmore. 

Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους το «παρών» έδωσαν οι Clooney, οι Beckham, ο Ιdris Elba, ο Elton John, η Oprah Winfrey, ο Tom Hardy και ο James Corden.

Διαβάστε επίσης: Το sexy δεύτερο νυφικό της Meghan Markle – Πώς τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μετά τον παραμυθένιο γάμο, τον οποίο παρακολούθησαν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στη Βρετανία, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ διασκέδασαν με την καρδιά τους, σαν κοινοί θνητοί, αφήνοντας πίσω τους ακόμη και τα… παρατράγουδα που συνέβησαν πριν τον γάμο από την οικογένεια της 36χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού.

Το δείπνο ήταν γεμάτο συγκινητικούς λόγους και βρετανικό χιούμορ.

Ο πρίγκιπας Harry έδειξε για ακόμη μία φορά τον έρωτά για τη γυναίκα τη ζωή του, αφού, σύμφωνα με την DailyMail, φέρεται να την επαίνεσε μπροστά σε όλους, λέγοντας ότι «τα κανόνισε όλα τέλεια». Μάλιστα, φέρεται να είπε επίσης: «Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου».

Ο αδελφός του πρίγκιπα Harry και κουμπάρος του ζευγαριού, πρίγκιπας William, έβγαλε λόγο που ήταν γεμάτος πειράγματα για τον αδερφό του και η Meghan Markle ευχαρίστησε τη βασιλική οικογένεια που την «αγκάλιασε».

To ποτό έρεε άφθονο ενώ το μπαρ ονομαζόταν “ποτά του κόσμου” και περιλάμβανε δεκάδες cocktails. Μεταξύ αυτών, ένα κοκτέιλ με τζίντζερ και ρούμι, το “Όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan.  Επίσης, δεν έλειψαν πίτσες και burgers για τις βραδινές λιγούρες!

Τον βραδινό ουρανό φώτισαν πολύχρωμα πυροτεχνήματα ενώ μεγάλο πάρτι είχε στηθεί στους δρόμους του Ουίνδσορ.

Νωρίτερα, ο  Harry με σμόκιν και η Meghan με νυφική τουαλέτα Stella MacCartney και δαχτυλίδι της Diana στο χέρι επιβιβάστηκαν σε μια ηλεκτρική Jaguar του 1968.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top