Ελπίδα Σταθάτου: Η Ελληνίδα ηθοποιός που περπάτησε στο red carpet του Φεστιβάλ των Καννών

Μίλησε για την εμπειρία της στο star.gr

Η Ελπίδα Σταθάτου είναι Ελληνίδα ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό! Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ είχε την ευκαιρία να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών!

(Με φόρεμα Costarellos)

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στο star.gr:

«Είμαι μέλος στην εταιρεία παραγωγής Seek Films Productions και πήγαμε στις Κάννες διότι οργανώσαμε ένα event για τις γυναίκες filmmakers. Ειδικά φέτος, που το Φεστιβάλ είναι και αφιερωμένο στις γυναίκες… Θεωρούμε πως υπάρχουν πολλές γυναίκες πολύ επιτυχημένες σκηνοθέτες, οι οποίες όμως δεν επιλέγονται από τις εταιρείες παραγωγής. Έτσι εμείς ήρθαμε εδώ με την ιδέα να φέρουμε 15 γυναίκες σκηνοθέτες, top στον τομέα τους, να κάνουμε ένα event, όπου εκείνες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα έχουν την ευκαιρία να τις δουν παραγωγοί από όλο τον κόσμο!» και κατέληξε λέγοντας ότι «ήταν μια καταπληκτική εμπειρία!»

(Daphne Schmon-Ελπίδα Σταθάτου)

Η Ελπίδα τον περασμένο Φεβρουάριο πήρε τις καλύτερες κριτικές ερμηνεύοντας επί σκηνής τον «Στεγόσαυρο» (Stegosaurus), τον μονόλογο για τις διατροφικές διαταραχές της Έρσης Νιαώτη, σε σκηνοθεσία Joe Hufton στο VAULT του Λονδίνου.

Η Ελπίδα κατάγεται από την Κεφαλονιά, μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε ψυχολογία, ενώ παράλληλα έκανε σπουδές στον χορό. Η μεγάλη της αγάπη, ωστόσο, ήταν και παραμένει το θέατρο.

Δείτε την στο κόκκινο χαλί

(Με δημιουργία των MiRo)

(Με δημιουργία Deux Hommes)

 

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top