Δεν πάει ο νους σας ποιος θα κάνει το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle

Η μέλλουσα πριγκίπισσα σκοπεύει να μην αφήσει στα χέρια επαγγελματιών make up artists το νυφικό της μακιγιάζ

Ο γάμος της χρονιάς απέχει μόνο λίγες μέρες, καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου. Ο λόγος φυσικά, για τον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Τι νυφικό θα φορέσει; Πώς θα χτενίσει τα μαλλιά της; Τι μακιγιάζ θα επιλέξει για τη μεγάλη αυτή μέρα; Όσον αφορά στο τελευταίο πάντως έχουμε την απάντηση η οποία μας φαίνεται κάπως… περίεργη!

Σύμφωνα με την Express, η Meghan πρόκειται να κάνει μόνη της το γαμήλιο μακιγιάζ, με τη βοήθεια των δύο καλύτερων φίλων της, οι οποίες μάλιστα, δεν είναι επαγγελματίες makeup artists.

Μπορεί το μακιγιάζ της Meghan Markle για την ημέρα του γάμου της να αποτελούσε το ονειρικό project πολλών makeup artist ανά τον κόσμo, όμως η μέλλουσα πριγκίπισσα προτιμά να μην αφήσει στα χέρια επαγγελματιών το νυφικό της μακιγιάζ.  Αυτή της η απόφαση φαίνεται ασυνήθιστη, ωστόσο, έχει επαναληφθεί σε αντίστοιχο γάμο στο παρελθόν. Φυσικά, αναφερόμαστε στην τακτική που ακολούθησε η Kate Middleton την ημέρα του γάμου της- και εκείνη είχε κάνει μόνη της το μακιγιάζ της.

 Αν και η ίδια φαίνεται σταθερή στις απόψεις και τις δηλώσεις της σχετικά με το νυφικό της μακιγιάζ, εμείς είμαστε δύσπιστοι. Πρόκειται για έναν γάμο που θα απαθανατιστεί από χιλιάδες κάμερες και οι φωτογραφίες των μελλόνυμφων θα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για πολλά χρόνια.

Εσείς, στη θέση της Meghan, θα επιλέγατε να κάνετε μόνες σας το make up του γάμου σας;

 

Πηγή βίντεο: Reuters

Πηγή φώτο: AP

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top